Betrouwbaarheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Tot de fullservice behoren ook alle zekerheden m.b.t. het bouwen van uw huis.

Met Viebrockhaus bouwt u zonder risico. Door middel van een afbouwgarantie zorgen wij voor hoogste betrouwbaarheid. Wij garanderen hoogste kwaliteit van het werk en de toegepaste materialen, evenals een uitstekende prijs-prestatieverhouding.


Zorgvuldige voorbereiding en planning

Als u een eigen huis wilt bouwen moet u met verschillende dingen rekening houden. Wie de keuze maakt voor een Viebrockhaus kan ontspannen achterover leunen. Een grondonderzoek, sonderingsrapport, fundeeringsadvies, aanvragen van de omgevingsvergunning inclusief de benodigde documenten: Viebrockhaus neemt uw graag alle zorgen uit handen. Wij begeleiden u bij het volledige proces, van ontwerp tot vergunningaanvraag tot dat de woning geheel voor u gerealiseerd is. Profiteer van onze ervaring. Tijdens de bouw van uw woning verzorgen wij alle details. Wij adviseren zelfs bij de inrichting van uw perceel.

 

Zekerheid door een gedetailleerde tijdsplanning

De korte bouwtijd biedt zekerheid voor uw planning. U ontvangt een gedetailleerde overzicht betallingsschema met alle bouwfasen. Wij noemen de exacte opleveringsdatum, zo dat u precies weet wanneer u kunt verhuizen. Zonder risico of bijkomende kosten verhuist u naar het nieuwe Viebrockhaus.

Betaling op basis van het betalingsschema

In overeenstemming met de oude traditie, hoeft u het betalingsschema pas te voldoen als de respectievelijke werkzaamheden afgesloten zijn. Het principe: pas als een bouwfase is gereed, bent u het bedrag volgens het betalingsschema schuldig - dit geldt uiteraard ook voor de aanvraag omgevingsvergunning. Bij verlening van de omgevingsvergunning ontvangt u de eerste factuur.
Op deze manier bent u er 100% zeker van dat u altijd controle heeft over de kosten.

CrefoZert

Viebrockhaus AG is een credit check door het ratingbureau Creditreform ondergaan. Door de goede balansverhouding heeft Viebrockhaus het zegel kredietwaardigheid ontvangen. Dit betekend Viebrockhaus is een betrouwbare partner met voldoende zekerheid. 

 

 

Overzicht over het budget

Wij maken het bouwen van een huis zo makkelijk mogelijk voor u. Alle servicediensten zijn van zelfs sprekend inclusief. Bij Viebrockhaus bestaan geen verborgen costen. U heeft altijd een overzicht over het budget. Alles uit een hand

Verzekering voor alle gevallen

Wij zorgen voor alle benodigde verzekeringen, bijvoorbeeld CAR-verzekering. Met Viebrockhaus bent u veilig.