Fullservice bij het bouwen van uw huis

Een perfecte voorbereiding is voor ons vanzelfsprekend

Deze omvatten een betrouwbare planning en alle benodigde formaliteiten tot verkrijgen van de omgevingsvergunnig en aansluiting NUTS. Wij verzorgen de tijdsplanning voor de verschillende werkzaamheden zo dat wij een exakt opleverdatum kunnen noemen. 

 

Uitgebreid advies

Wat zijn uw woonwensen?

Iedereen kent het gevoel: binnenkomen en meteen voelen of het lekker ziet of niet. Dit gevoel is afhankelijk van een aantal redenen, voor iedereen heel persoonlijk. Of een huis als thuis voelt is niet alleen afhankelijk van praktische dingen of smaak, maar ook of dit huis overeenkomt met uw persoonlijkheid. Iedere mens heeft individuele wensen. Wij zouden graag deze wensen met uw willen bespreken en zo een startpunt willen maken voor de planning van uw thuis. Wij ontwikkelen een persoonlijke tijdsplanning en geven een overzicht over de bijkomende kosten (bijvoorbeeld grondwerkzaamheden, aansluitkosten, leges, inrichting tuin en aanleg oprit).

In een Viebrockhauspark met verschillende modelwoningen bestaat de mogelijkheid over de uitrusting en afwerking van uw Viebrockhuis te informeren, ook in het weekend.

Grondonderzoek en sonderingsrappoort

Naar het tekenen van een aannemingsovereenkomst volgt een grondonderzoek en er wordt een sonderingsrappoort opgesteld. Op basis van het grondonderzoek ontvangt u een offerte voor het grondwerk. De bijkomende kosten voor het grondwerk zijn nu duideliojk en u staat achteraf niet voor een verrassing. De kosten voor het grondonderzoek en het sonderingsrappoort zijn in de prijs inbegrepen.

Aanvraag omgevingsvergunning

Tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning en constructiebereking en tekeningen worden door viebrockhaus opgesteld. Wij verzorgen alle formaliteiten rond de aanvraag omgevingsvergunning - zonder bijkomende kosten. Bijkomende kosten voor de opdrachtgever zijn allen de kosten bouwleges.

Aanvraag huisaanlsuiting

Tijdens het grondonderzoek vindt ook een onderzoek m.b.t. de aanvraag huisaansluiting plaats. Tijdens de bouwphase vragen wij voor u de huisaansluiting eveneens de aanlsuiting riool zonder bijkomende kosten voor u aan.

Bemonstering

Nu nog de keuze afwerking en detail planning. Als perfecte voorbereiding kunt u een workshops bemonstering bij Viebrockhaus boeken. In deze workshops presenteren wij de mogelijke keuze tegels, sanitair, buiten- en binnendeuren, verschillende soorten metselwerk en stucwerk en geven u een gevoel voor een mooie mogelijke combinatie van de verschillende afwerkmaterialen voor uw huis. Hiervoor ontvangt u op tijd een persoonlijke uitnodiging. Drie tot vier weken naar deze workshop vindt u persoonlojke bemonstering plaats. Tijdens deze bemonstering worden alle details en afwerkmaterialen voor uw huis met een binnhuisarchitect van Viebrockhaus vastgelegd.

EPC berekening

Zodra de plattegronden definitief zijn geven wij de constructieberekeningen en -tekeningen in opdracht. Op basis van de tekeningen en ligging van uw huis wordt ook de EPC berekening gemaakt.