5 jaar garantie - ondertekend en verzegeld

Wij garanderen de duurzaamheid van uw huis

Vijf jaar garantie

Door de gedetailleerde planning, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgen bieden wij zekerheid voor dat het bouwen van uw huis. Als er binnen de garantietijd van vijf jaar na oplevering in tegenstelling tot de verwachting gebreken of beschadigingen ontstaat herstellen wij deze zo spoedig mogelijk. U ontvangt vijf jaar garantie op uw huis. U ontvangt van zelfsprekend een garantiecertificaat.

Gütesiegel DIN CERTCO

DIN CERTCOis een goedkeuring van het Duitse instituut voor normalisatie. Viebrockhuizen worden volgens het programma "Systemhäuser in Massivbauweise" van DIN CERTCO goedgekeurd. Dit betekend: alle materialen die wij gebruiken zijn good gekeurd en voldoen aan de geldige normen - een unieke methode en een bewijs voor de hooge kwaliteit. Als het gewenst wordt ontvangt elk Viebrokhuis en keuringszegel.

Garantie en herroepingsrecht

Bij Viebrockhaus staat niet alleen de kwaliteit hoog op het vandel maar ook de prijs-kwaliteit-verhouding. Als u binnen twee weken naar afsluiten van het contract een qua prestatie, kwaliteit en zekerheid vergelijkbaar huis bij een concurrerend bedrijf vindt kunt u zonder kosten de overeenkomst annuleren.