Merkkwaliteit inklusief

De afwerking en uitrusting met merkproducten is in de prijs inbegrepen.

Het mooiste aan een eigen huis is dat u het huis zo kan vormgeven zoals u het wilt. In de Viebrockhaus modelwoningen en in de bemonsteringshal vindt u een breide keuze aan aferkmaterialen en uitrusting. Onze experts helpen bij de planing van de belangrijke details.

»Auswahl-Plus 2015«

Nu nog meer inklusief met de nieuwe uitrusting »Auswahl-Plus 2015«. Bij het bouwen met Viebrockhaus is al alles inklusief - er bestaat zelfs de mogelijkheid het huis verhuisklaar, inklusief behand en schilderswerk op te leveren.

Beleef de afwerking en uitrusting: de bemonsteringhal

Van dakpannen tot bad: alle materialen en de uitrusitng van uw huis zijn in de bemonsteringshal in Bad FAllingbostel of in Kaarst te bekijken. In voorbeeld opstellingen van badkamers laten wij mogelijke combinatie van tegels, de sanitaire inrichting en zelfs de mengkran zien. De bemonsteringshal is dagelijks geopne dvan 10:00 tot 17:00, ook in het weekend. Virtuelle Tour Bemusterungshalle Bad Fallingbostel 

Sanitair en tegels van Villeroy & Boch

Een Merkartikel is onvervangbaar. Bij een Viebrockhaus zijn alle tegels en sanitair producten van het merk Villeroy & Boch. Er bestaat keuze uit meer dan 250 atikelen. Deze keuze kan niemand anders bieden.

 

Design badkamerkranen van Dornbracht

Uw badkamer wordt aangevuld door hoogwaardige kranen van het merk Dornbracht. Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG is een internationaal opererend familiebedrijf en biedt hoogwaardige kranen en accessoires voor de badkamer en keuken. Moderne productietechnologieën garanderen kwaliteit op het hoogste niveau.

 

Himmlische Dachwohnfenster von VELUX

Dakramen van VELUX

VELUX dakramen bieden hogste kwaliteit. De houten dakramen zijn gemaakt uit massief noorse pijnboom, geschildert en gemonteerd met isolatieglas. Vanzelfsprekend worden alle VELUX dakramen uitsluitend op het hoogste technische niveau verwerkt - de woonkwaliteit onder het dak wordt verbetert.

Dakpannen van Meyer-Holsen

Elk Viebrockhaus wordt met keramische dakpannen van Meyer Holsen bedekt. Keramische dakpannen zijn veel resistenter tegenover het klimaat en duurzamer dan andere dakpannen. Op de dakpannen van Meyer Holsen biedt de leverancier een garantie van 40 jaar.