Een energiebesparend huis bouwen met Viebrockhaus

Een energiebesparend huis bouwen: innovatief, duurzaam en toekomstgericht!

Wij bouwen uw energiebesparend huis in maar liefst 4 maanden, traditioneel steen op steen.

Energie-efficiëntie is een kwaliteitskenmerk - en voor ons vanzelfsprekend. Door de kombinatie van goede isolatie, een efficient verwarmingssysteem en gecontrollerde ventilatie maken wij uw huis onafhangelijk van olie of gas. De bijkomende kosten voor het wonen blijven laag en het huis behoud veel langer zijn waarde. Viebrockhaus- een huis, innovatief, duurzaal en toekomstgericht.

Maak gebruik van een schoon en CO2 neutrale energiebronnen en begin een eigen energietransitie! Met het greenline-paket bent u grootedeels onafhangelijk van stijgende energiekosten. Graag geven wij hier meer advies!

Energiebesparend bouwen

Het bouwen van energiezuinige woningen is voor ons heel belangrijk. Energie-efficiëntie is een kwaliteitskenmerk - en voor ons vanzelfsprekend. Door de kombinatie van goede isolatie, een efficient verwarmingssysteem en gecontrollerde ventilatie maken wij uw huis onafhangelijk van olie of gas. De bijkomende kosten voor het wonen blijven laag en het huis behoud veel langer zijn waarde. Viebrockhaus- een huis, innovatief, duurzaal en toekomstgericht.

Gezien stijgende kosten voor energie worden investeringen in duurzaamheid en energiebesparend bouwen beloont. Door de scherpere EPC eisen ziojn bouwers tegenwordig al verplicht om energiebewust te bouwen.

Passiefhuis bouwen

De eisen voor het bouwen van een passiefhuis zijn hoog. Het bouwen van een energie-plus levert betere prestaties op dan een passiefhuis. Bij een energie-plus huis wordt meer energie door het huis opgewekt, dan het gemiddelde verbruik van een jaar.

Energievoorziening voor de toekomst

Energievoorziening voor de toekomst betekend onafhangelijk te zijn van energieleveranciers. De prijzen voor energie zijn stijgend en electriciteit wordt in de toekomst steeds belangrijker. Met duurzame energie bespaar je vaak flink op je energierekening en kun je zelfs onafhankelijk worden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn al inbegrepen, zo kunt u om eigen elektriciteit opwekken. Door het toepassen van een huisbatterij bespaart uw flink op de energierekening, u verbruikt meer eigen elektriciteit in plaats van het terugleveren aan het net.

Energie-plus huis bouwen

Een Viebrockhaus is nu al als energie-plus huis te bouwen. Energie-plus huizen van Viebrockhaus wekken doot het toepassen van zonnepanelen een inteligent energie managementsysteem meer elektriciteit op dan voor verwarming, warm tapwater en ventilatie wordt verbruikt.